Ciolacu și ”jandarmerițele”: Primul eșec al primului lider ”online” al PSD!

0
65
Iulian Ionescu editorial

Ieri am asistat la un prim eșec al primului lider PSD ales online, Marcel Ciolacu, care nu a reușit să facă cvorum la moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului PNL condus de Ludovic Orban.Doar 226 de parlamentari au fost prezenți în sală, cvorumul fiind de 233.

Ciolacu și ”jandarmerițele”: Primul eșec al primului președinte al PSD votat ”online”, ajuns lider cu doar o săptămâna-n urmă!

Jandarmul_si_jandarmeritelejpgCeea ce s-a întâmplat ieri în Parlament, eșecul lui Ciolacu de a strânge numărul de parlamentari necesar pentru a putea face măcar cvorumul, cvorum necesar pentru a putea vota o moțiune de cenzură împotriva Guvernul Orban, inclusiv ultimele acțiuni din interiorul PSD – Congres ”online”, listele cu ”noii reformatori” REveniți în partid, chiar dacă forțat dar cu puțină imaginație, seamănă cu acțiunea dintr-un foarte bun film franțuzesc, o comedie din 1982, ”Jandarmul și jandarmerițele”, cu Louis de Funès în rolul jandarmului.

Precizez că legăturile dintre Marcel Ciolacu (noul președinte PSD) și Paul Stănescu (noul secretar general PSD), Sorin Grindeanu (fost premier – nu este parlamentar dar nou revenit în PSD), Vasile Dâncu (noul ”reformator” al PSD), Mihai Tudose (fost premier și europarlamentar, revenit în PSD de la partidul lui Ponta) pe de-o parte și Filmul de comedie ”Jandarmul cu Jandarmerițele” – sunt pur imaginare.

Jandarmul și Jandarmerițele” – Filmul

”Mutați într-un sediu nou și mai mare, jandarmii de la brigada din Saint-Tropez primesc sarcina de a instrui patru tinere jandarmerițe stagiare. Jandarmii sunt încântați de cele patru femei frumoase, dar nu și soțiile lor. Stagiarele se descurcă destul de bine cu noile îndatoriri, depășindu-și uneori instructorii.

  • După o săptămână însă, un specialist în spionaj informatic le răpește, una după alta, pe jandarmerițe și le duce la o destinație necunoscută.

Existența brigăzii fiind pusă în pericol de aceste răpiri care par să aibă un motiv inexplicabil, jandarmii din Saint-Tropez vor elabora un plan pentru găsirea jandarmerițelor”, rezumatul filmului Jandarmul și Jandarmerițele.

PS

În film, Louis de Funès – Jandarmul reușește să le salveze pe jandarmerițe, salvându-și Brigada!

Vedem dacă ”Jandarmul” Ciolacu reușește să-și salveze ”Brigada”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.