Ciolacu: Stănescu și Dîncu au coronavirus/Nu merg la nicio întâlnire până nu mă testez

0
31
Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, că Paul Stănescu și Vasile Dîncu sunt infectați cu SARS-CoV-2, afirmând că nu merge la nicio întâlnire până când nu se va testa.

„Domnul secretar general Stănescu a avut simptome, dar s-a tratat la domiciliu. De marți poate să iasă. Și domnul Vasile Dîncu (a fost infectat cu Sars- CoV-2 – n.r.). Eu am o singură problemă: dacă cineva din greșeală mă îmbolnăvește, asta este, se mai întâmplă, dar nu cred că mi-aș permite eu să îmbolnăvesc pe cineva”, a declarat Marcel Ciolacu, la RTV.

Marcel Ciolacu a afirmat că nu și-a văzut mama de cinci luni și a decis ca în perioada pandemiei să nu meargă la nicio întâlnire de partid sau la o televiziune până nu se testează.

„Cu mama vorbim doar la telefon. O vede soția, prin niște reguli bine stabilite sau frații mei sau nepoții. Eu personal pe mama mea nu am văzut-o deoarece, în virtutea meseriei pe care o am, în acest moment sunt cel mai expus. Acum, înainte de a veni la televiziune, eu mi-am făcut testul. Nu merg la nicio televiziune și la nicio întâlnire cu colegii de partid până când eu nu mă testez”, a adăugat Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.