Cioloş, acuzat de “ipocrizie fără limite” în privinţa traficului de coşmar din Bucureşti – totul e minciună și impostură la fostul premier

Fostul premier Dacian Cioloș este dovada vie ipocrizia nu are limite în ceea ce priveşte traficul de coşmar din Bucureşti, a afirmat marţi deputata PSD, Beatrice Tudor.

Este plină Europa de reglementări de accesauto urban, dar fostul premier se face nu știe. Fie sunt Low Emission Zones (zone în care accesul este restricționat pentrumotoarele poluante), fie sunt viniete(taxe de acces în orașe), astfel de regulisunt deja în vigoare în vestul Europei. Dacian Cioloș știe foarte bine acest lucru.Știe și la Londra, la Paris, la Bruxelles, la Stockholm și în aproape toate capitaleleexistă taxe și reguli de genul celor pe care Gabriela Firea le-a anunțat pentruBucurești. Însă, ipocrizia nu are limite la Dacian Cioloș. Ceea ce fostul premier aplaudă la alții, la noi critică.

Fostul premier, care nu a fost capabil ia măsurile necesare pentru combaterea poluării, se opune acum unei decizii corecte și utile pentru București. Vrea ca încontinuare Capitala aibă un trafic de coșmar, vrea ca în continuare poluarea să fie la cote ridicate, vrea ca bucureștenii să sufere.

Pentru , în fond, nici nu-i pasă: nu s-a născut aici, nu locuiește aici și nicinu își dorește se stabilească vreodată în București.

Când nu se face, ”de ce nu se face” spun ipocriții. Când se face, ”de ce se face”, țipă Dacian Cioloș. Pentru singura lui preocupare este câștigul electoral. De dragul voturilor, oamenii ca Cioloș sunt dispuși sacrifice și adevărul, și bunul simț, și chiar șansele de a avea o capitală modernă și nepoluată”, a afirmat Beatrice Tudor pe Facebook.

Tudor BeatricePotrivit acesteia, “dacă-l întrebi despre mediu, Dacian Cioloș se ecologist, dacă îl întrebi despre trecut, Dacian Cioloș se dă anticommunist, dacă îl întrebi de politică externă, Dacian Cioloș se euroatlantist.

Dar dacă te uiți de fapt mai atent, vezi că totul e minciună și impostură la fostul premier. Crescut într-o familie privilegiatăde sistem în regimul trecut, Dacian Cioloș afăcut armata la trupele de securitate și a fost printre militarii care o păzeau pedisidenta Doina Cornea. Apoi s-a cățărat perelațiile rudelor sale și ale rudelor soțieisale, de naționalitate franceză, pentru aajunge la toate funcțiile pe care le-a deținut. A pozat în tehnocrat, până cândcifrele au arătat Guvernul Zero pe care l-a condus n-a făcut nimic. A ajuns în celedin urmă în Parlamentul European și nu e nimic altceva decât o biată figurină pe post de breloc în buzunarul lui Emmanuel Macron. Același Macron, liderul europeancare îi face ochi dulci lui Vladimir Putin șicare nu știe ce mai facă pentru a scoateEuropa din NATO. Știam deja destuledespre profesionalismul, anticomunismul șieuroatlantismul lui Dacian Cioloș.

Am aflata cum și despre ecologismul lui Cioloș: tot ce funcționează în Europa trebuie interzis în România și tot ce e bun în afară, trebuie blocat în București! Drama României este  a fost condusă nu de oameni care n-au iubit-o, ci de indivizi care au urât-o de-a dreptul”, a mai afirmat deputata de Bucuresti.

Pentru o imagine completă asuprareglementărilor de acces urban, Beatrice Tudor face trimitere la pagina https://urbanaccessregulations.eu/

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati