Ciprian Ciucu: 41 de unități de învățământ, dotate cu echipamente de protecție medicală

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu anunță că 41 de unități de învățământ vor fi dotate cu echipamente de protecție medicală.

„De când am venit la primărie vânez orice oportunitate de finanțare, cât de mică sau de mare, pentru a consolida bugetul Sectorului 6 și pentru a livra servicii publice și proiecte de calitate! Păcat că nu au fost suficiente, dar, vă spun, nu am ratat până acum vreuna dedicată primăriilor și să nu fi depus proiecte. 

Vin primele rezultate: 44.893.618 (adică 9 milioane de euro!), foduri europene, pentru “Consolidarea capacității de gestionare a pandemiei generată de virusul SARS-COV-2 la nivelul unităților de învățământ de pe raza Sectorului 6 al Municipiului București”. 

Astfel, vor fi dotate 41 unități de învățământ cu echipamente de protecție medicală, cu aparatură destinată dezinfecției și sterilizării aerului, cât și cu soluţii dezinfectante. E bine că nu va mai fi nevoie să punem acești bani de la bugetul local, și să redirecționăm fondurile proprii către proiectele de investiții (avem vreo 20 de proiecte noi de investiții începute în acest mandat, în acest an, în diferite grade de maturitate). 

Finanțarea va fi asigurată integral din POIM”, a scris Ciucu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati