Ciprian Ciucu a fost învestit în funcţia de primar al Sectorului 6

Joi, la Primăria Sectorului 6 a avut loc ceremonia de învestire a noului primar al sectorului,Ciprian Ciucu. La eveniment au fost prezenţi Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase și primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Mesajul meu pentru întregul Consiliu Local este că îmi doresc să colaborez cât se poate de deschis şi de transparent cu fiecare dintre dumneavoastră. Totul va fi transparent în această Primărie, totul va fi la lumină.

Locuitorilor Sectorului 6 le transmit că voi fi un primar cât se poate de deschis. De luni până joi voi fi în Primărie, iar vinerea voi fi pe teren. Proiectele noastre vor fi bine fundamentate, bine gândite, cu baze solide şi argumentate în spate.

Îi îndemn pe funcţionarii din Primărie şi din toate instituţiile subordonate să citească Programul de Guvernare al Primăriei Sectorului 6 pentru că acesta reprezintă un contract al meu, ca primar, al echipei de consilieri care vor face majoritatea în acest consiliu local. Este un program de care mă voi ţine şi pe care îl vom implementa împreună.

Voi colabora cu primarul general, cu viceprimarii, cu Guvernul, pentru că problemele Sectorului 6 sunt complexe şi doar împreună le putem rezolva. Iarna este aproape şi primul lucru pe care îl voi face ca primar al Sectorului 6 va fi să mă asigur că o trecem cu bine.

De abia aştept să vin la muncă în Primăria Sectorului 6! Vreau să tragem tare, să arătăm că se poate!”, a spus Ciprian Ciucu.

La rândul său, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, doamna Violeta Alexandru a declarat: „Ciprian va face treabă în Primăria Sectorului 6, alături de toţi cei care vor bine locuitorilor acestui sector. Am prieteni şi cunoştinţe care locuiesc în Sectorul 6, mă interesează ce se întâmplă aici şi în întregul Bucureşti.

„E un moment al schimbării în Sectorul 6, un moment de cotitură pe care bucureştenii îl aşteptau. E nevoie de o schimbare, să înlocuim spoiala cu lucrurile temeinic făcute. Am încredere că noul primar al Sectorului 6 şi noua majoritate o să răspundă aşteptărilor bucureştenilor din acest sector”, a spus Nicușor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati