Ciprian Ciucu: A început ridicarea maşinilor abandonate şi parcate neregulamentar

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat, miercuri, că a început ridicarea maşinilor abandonate şi parcate neregulamentar.

„Serviciul de ridicări de maşini abandonate este operaţional! Azi a fost ridicată prima maşină abandonată pe spaţiul public”, a scris Ciucu, pe Facebook.

El a adăugat că în Sectorul 6 sunt peste 10.000 de maşini a abandonate.

Potrivit primarului, regulamentul în domeniu permite şi ridicarea maşinilor parcate „complet aiurea”.

Cum trebuie să procedeze proprietarii care vor să își ridice mașinile

Proprietarii car vor să le revendice au 6 luni le dispoziție, apoi merg la Remat, mai spune edilul. Aceștia vor avea de achitat o texă, care să acopere costul ridicării și al depozitării, la bd. Preciziei nr. 24.

”Încep să apară rezultatele. A durat mult înființarea serviciului pentru ridicarea mașinilor abandonate, dar dacă nu mă ocupam din prima luna și de atunci permanent de el nu l-am fi avut nici azi.

În primul rând a trebui să facem regulamentul, apoi a trebuit să inventariem mii de mașini pentru care termenul de notificare este de 6 luni și doar după acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul. Apoi a trebuit si asta a fost cel mai greu sa obținem un teren. Până vom avea leasing operațional pentru autoutilitare le închiriem la cel mai bun preț pe care l-am gasit pe piață.

Politia Locală face constatările, ADP le ridică.

Proprietarii car vor să le revendice au 6 luni le dispoziție, apoi merg la Remat. Vor avea de achitat o texă, care să acopere costul ridicării și al depozitării. Sunt depozitate (foto) la bd. Preciziei nr. 24.

P.S. Regulamentul pe care l-am lucrat permite sa ridicăm si mașinile parcate complet aiurea”, scrie pe pagina de Facebook edilul de sector.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati