Ciprian Ciucu: Am gândit campania de curățenie generală pe micro-zone, începând cu data 28 februarie

0
104
Ciprian Ciucu
sursa foto: Facebook - Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu anunță că a gândit campania de curățenie generală pe micro-zone (cca. 60 de blocuri), începând cu data 28 februarie.

„Vom începe cu Zona 6, din colțul din stânga-jos al hărții, vom continua cu Zonele 5, 4, 7, 8, 3, în acestă ordine, de jos în sus (vezi harta). Până la mijlocul verii vom termina TOT SECTORUL 6! Vom acoperi cca. o micro-zonă pe săptămână și vom comunica permanent unde ne aflăm și unde urmează să venim.

În același timp vom planifica ample acțiuni de curățare a unor obiective importante din Sector, cum ar fi Lacul Morii, Strada Liniei și altele! Vă aștept să mergem împreună, să fim voluntari să avem grijă de locurile în care trăim!

Operațiunile pe care le vom desfășura sunt următoarele:

1. Campanie de informare pe micro-zonă (cu 1 sau 2 săptămâni în prealabil, prin afișaj la scara blocului și telefoane date administratorilor de bloc, plus postări pe Facebook);

2. Toaletarea copacilor (ziua 1 și 2);

3. Astuparea / asfaltarea gropilor din carosabil (ziua 1 și 2);

4. Asigurarea de dotări / mobilier urban, scoatere garduri inutile (ziua 3, 4 și 5);

5. Întreținerea spațiilor verzi (ziua 3, 4 și 5);

6. Notificarea făcută cetățenilor pentru a-și muta temporar mașinile în ziua a 6-a pentru a face loc spălării străzilor și trotuarelor (ziua 1 și 2);

7. Spălarea străzilor și a trotuarelor de către operatorul de salubrizare Urban S.A. (ziua 5 și 6);

8. Marcarea locuri de parcare înregistrate la ADP.

Mai este și 9, după ce facem curat, poliția locală va veghea să se mențină! Fiecare asociație de locatari și fiecare proprietar de terenuri și curți va avea grijă de proprietățile care-i revin!

VOLUNTARIAT! Dumneavoastră vă puteți implica și sunteți așteptați! Pentru operativitate, va trebui să vă pliați pe programul nostru pentru că vom avea echipe în zonă, putem planifica mașini care să vină să strângă gunoiul adunat!

Vă punem la dispoziție unelte și materiale (lopeți, greble, mânuși, saci etc.), veți putea solicita mașini care să ridice gunoiul.

Înscrierea se face la formularul de la această pagină: https://www.primarie6.ro/curateniegenerala/

Este cea mai amplă campanie de curățenie planificată vreodată în București! Suntem încrezători, sperăm să vă avem aproape, poate nu va merge totul perfect de la început, testăm, învățăm aplicăm! Și o vom face în fiecare an!”, a scris Ciucu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.