Ciprian Ciucu: ”Am primit acordul Primăriei Generale să reparăm străzile principale din administrarea Municipalităţii”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că a primit acordul Primăriei Generale să repare străzile principale din administrarea Municipalităţii, potrivit unei postări pe pagina de Facebook.

„Am solicitat, am insistat şi am primit acordul Primăriei Generale să reparăm din străzile/bulevardele principale care se află în administrarea PMB, mai exact a Administraţiei Străzilor! Cel mai probabil, săptămâna viitoare vom începe cu Prelungirea Ghencea, pentru că situaţia o impune şi nu mai rabdă aşteptare! Vom planifica şi alte lucrări şi vom cere acordul să reparăm şi alte străzi. Lucrările vor fi susţinute din bugetul Sectorului 6 şi acest lucru nu va afecta investiţiile planificate pe microzone (străzi secundare, în cartiere) şi nici străzile pe care le punem pe lista de investiţii, de ex. drumul Osiei, drumul Belşugului etc. După ani întregi în care nu s-a investit în infrastructura rutieră a Capitalei, până la echilibrarea bugetului de investiţii al PMB, secătuit de proastă administraţie, corupţie şi risipă, vom asigura reparaţii”, a scris Ciprian Ciucu, astăzi, pe Facebook.

 

El a menţionat că a făcut un inventar cu harta gropilor de pe raza Sectorului 6 pe artere care ţin de Administra Străzilor şi că, până în prezent, a identificat 100 care nu suferă amânare, dintre care 27 sunt doar pe Prelungirea Ghencea, notează sursa citată.

“Colaborez cu domnul primar general Nicuşor Dan şi vom colabora şi ne vom susţine reciproc şi în continuare pentru a repara, pas cu pas, ceea ce este stricat în Bucureşti. În ceea ce priveşte proiectul de investiţii de pe Prelungirea Ghencea al PMB, acesta valorează 480 de milioane şi Primăria Sectorului 6 nu are capacitatea financiară de a-l prelua, bugetul nostru de investiţii fiind de cca. 300 milioane pe anul acesta (cu mari eforturi)”, a adăugat Ciprian Ciucu.

 

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati