Ciprian Ciucu: Am semnat plata exproprierilor necesare realizării a 4 drumuri din Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat miercuri că a semnat pentru plata exproprierilor în vederea realizării a patru drumuri – Drumul Valea Largă, Drumul Osiei, Drumul Roţii şi Drumul Viscolului, care vor fi finalizate în 2023.

„Chiar acum am terminat de semnat plata exproprierilor necesare realizării a 4 drumuri importante în Sectorul 6. Trei în Militari şi unul aproape de Drumul Taberei. Este vorba despre Drumul Valea Largă, Drumul Osiei, Drumul Roţii şi Drumul Viscolului. Le facem aproape de la zero, doar Drumul Osiei are ceva utilităţi trase. Studiile de fezabilitate au fost dificil de realizat, se acordaseră autorizaţii de construire fix pe unde treceau aceste drumuri, iar problemele de proprietate, şi vorbim de aproximativ 100 (!!!) de exproprieri! Fiecare parcelă a trebuit identificată, măsurată, evaluată şi pentru fiecare proprietar deschis un cont în care să-i virăm banii. În fine, eu am ales să mă ocup de proiectele grele şi utile, în birocraţia din România totul merge greu, dar suntem în grafic”, a scris Ciucu pe Facebook.

”La modul realist putem spera că în 2023 vor fi gata”

Ciucu a menţionat că aceste drumuri vor fi la standarde moderne, cu utilităţi, termenele de finalizare fiind în 2023.

El a precizat că urmează mai multe etape dependente unele de altele: contractarea proiectării tehnice; execuţia proiectării tehnice; contractare proiectare tehnică pentru toate utilităţile (apă, canal, electricitate, gaze, netcity etc); execuţie utilităţi; execuţie drum şi amenajări rutiere şi peisagistice.

„Ştiu, toată lumea mă întreabă de termenele de finalizare, la modul realist putem spera că în 2023 vor fi gata”, a mai scris primarul Sectorului 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati