Ciprian Ciucu amendează colindătorii cu boxă: În Sectorul 6 așteptăm colindători adevărați! Vânzarea de produse pirotehnice, INTERZISĂ

0
361

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat, miercuri, că pe raza Sectorului 6 a fost interzisă comercializarea de produse pirotehnice. Mai mult, edilul a lansat un avertisment pentru colindatorii care vin cu boxe printre blocuri: ”Așteptăm colindători adevărați!” Într-o singură zi, Poliția Locală a dat 21 de amenzi celor care tulburau liniștea publică în acest mod.

Pocnitorile se vând într-o baracă în parcare

“Am decis că Primăria Sectorului 6 să nu autorizeze comercializarea de produse pirotehnice pe aria Sectorului 6. Pocnitorile produc un mare disconfort populației, aceste manifestări nu au nimic în comun cu ‘tradiționalul’. Aflu că Inspectoratul Teritorial de Muncă și Poliția Municipiului București au avizat așa ceva în Sectorul 6. Eu nu știu cum aceste instituții și-au permis să dea un astfel de aviz pentru depozitarea și comercializarea unor astfel de produse într-o baracă dintr-o parcare.

Din punctul meu de vedere este vorba despre inconștiență, pericolul este evident. M-aș fi așteptat ca după nenorociri precum Colectiv să fie mai atente. Pentru că nu avem atribuții să o închidem (doar poliția națională are) am dispus Politiei Locale să supravegheze acea locație non-stop și să strângă dovezi dacă vor comercializa minorilor astfel de produse, pentru a le prezenta Primăriei Generale (Poliția Municipiului București și-a dat avizul!) și Poliției MAI. Din câte am înțeles alte primării de Sector au dat autorizații pentru așa ceva”, a scris Ciucu pe Facebook.

Ciucu amendează colindătorii cu boxă dintre blocuri

O altă problemă subliniată de primar o reprezintă colindătorii care vin cu boze printre blocuri și care deranjează liniștea publică.

“Colindele la boxe cu mulți decibeli nu sunt colinde. Cum spunea un locuitor al Sectorului 6, ‘În cazul colindelor, nu este vorba de o boxa plimbata… Este vorba despre altceva (modestie, talent, implicare, tradiție)’. Colindătorii sunt bine primiți în Sectorul 6, dar nu cu boxe date la maxim printre blocuri, nu cu înregistrări cu munca altora. Aviz colindătorilor cu boxe, doar ieri Poliția Locală a dat 21 de amenzi pentru tulburarea liniștii publice. În Sectorul 6 așteptăm colindători adevărați! Sărbători liniștite!”, a punctat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.