Ciprian Ciucu anunță construirea unui „drum expres” în Sectorul 6, Valea Largă

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu anunță construirea Drumului Expres Valea Largă, ce va conecta Prelungirea Ghencea de Valea Cascadelor. Exproprierile vor costa însă cât două treimi din valoarea lucrării, de circa 17 milioane de lei în total, potrivit lui Ciucu.

Primarul Sectorului 6 prezintă pe pagina sa de Facebook propuneri de proiecte de investiții în infrastructură rutieră și parcări, cu o valoare cumulată de 109,5 milioane de lei:

„Acestea sunt proiectele pe care le avem în vedere pentru următorii ani. Vom începe, așa cum cere legea, cu studiile de fezabilitate, cu proiectele tehnice și vor fi executate începând cu acest an și în anii următori.

► Prelungire Bulevardul Timișoara – Centura București (am cerut portiunea de stradă dintre V. Cascadelor si CET Vest de la PMB);

► Conectarea Străzii Preciziei la Șoseaua de Centură, finalizare- anul 2023);

► Drumul Osiei & Drumul Roții care leagă Chiajna de București (avem în lucru un studiu de trafic, pentru a face sensuri unice pe ambele drumuri, ca să nu mai fie nevoie să facem scumpe exproprieri dacă am face, ca alternativă, Drumul Osiei la 4 benzi, cu dus și întors, finalizare – anul 2022);

► Drumuri (Belșugului, Viscolului, Valea Cricovului, valea Furcii si altele, finalizare- anul 2023);

► Alei între blocuri, acționăm pe microzone, permanent;

► Parcări supraterane/subterane (cca. 1000 de locuri, în zone aglomerate, finalizare- anul 2024).”

Ciucu precizează că dezbaterea bugetului se va desfășura on-line.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati