Ciprian Ciucu, control pe un șantier fără autorizație de construire: Sectorul 6 nu este un sat fără câini

1
292

Primarul Ciprian Ciucu a descoperit că în cartierul Militari din Sectorul 6 un amplu proiect imobiliar se construiește fără autorizație și afirmă că sunt „posibili complici la serviciul de urbanism al primăriei”, pentru că petițiile trimise în legătură cu proiectul ajungeau la firma care construiește ilegal. 

„Azi dau un mesaj. Sectorul 6 nu este un sat fără câini. Am primit petiții care îmi semnalau că acest mare proiect imobiliar, care are deja birou de vânzări, nu are și autorizație de construire. Am luat Poliția Locală cu mine și m-am dus sa verific. Nu are. Dar are posibili complici la serviciul de urbanism al primăriei, pentru că petițiile, în loc să fie direcționate către poliția locală si alte instituții abilitate, erau direcționate către… firma care s-a apucat să construiască ilegal. Noaptea minții. Urmează o anchetă”, a scris primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că nu știe cât mai poate repara din ceea ce a fost deja distrus, dar că va încerca și nu va fi și mai mult distrus în mandatul lui.

„Nu mă opun dezvoltării, trebuie doar ca aceasta să țină cont și de interesul public si de legi. Cea mai mare reformă pe care am putea să o facem in țara asta este să respectăm și să aplicăm legea. Dați mai departe ca să se știe! Repet, Sectorul 6 nu mai este sat fără câini”, încheie Ciucu.

1 COMENTARIU

  1. DOMNULE PRIMAR sunt un cetatean al sectorului 6,sunt recunoscatoare pentru implicarea dumneavoastra ,vreau sa cred ca nu o sa va opriti, nereguli sunt foarte multe .DUMNEZEU sa va dea intelepciune si putere sa faceti ceva si pentru noi astia multi. Va multumim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.