Ciprian Ciucu, după West Side Flower Fest 2024: Vor urma și alte evenimente pe parcursul anului de foarte bună calitate

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu (PNL), candidat pentru un nou mandat, afirmă, după succesul evenimentului West Side Flower Fest 2024, că vor urma și altele ”pe parcursul anului de foarte bună calitate”.

”Vă aștept pe 9 iunie la vot! Mă găsiți pe poziția 1, la fel e și alianța care mă susține și îmi conferă majoritate în Consiliul Local, pentru a putea continua proiectele bune gândite #PentruSectorul6”, completează sursa citată.

West Side Flower Fest 2024, în imagini. Mă bucur nespus că pot face alături de echipa mea evenimente de acest nivel. Vor urma și altele pe parcursul anului de foarte bună calitate în diverse zone ale Sectorului 6.

#Westsideisthebestside Vă aștept pe 9 iunie la vot! Mă găsiți pe poziția 1, la fel e și alianța care mă susține și îmi conferă majoritate în Consiliul Local, pentru a putea continua proiectele bune gândite #PentruSectorul6.
  • Girez pentru ea cu munca, seriozitatea și implicarea de care am dat dovadă în acești ani de când vă sunt primar. #Sectorul6 a renăscut! CFM: 21240015”, notează Ciucu.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati