Ciprian Ciucu, infectat cu Covid-19: ”Faptul că am fost vaccinat m-a ajutat enorm”

0
740
Ciprian Ciucu
sursa foto: Facebook - Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune că a lipsit în ultima perioadă din spaţiul public pentru că s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta precizează că, datorită faptului că era vaccinat, a trecut mai uşor prin boală şi a reușit să se recupereze.

”Am fost puţin prezent mediatic deoarece am avut covid 19, în curând ies din izolare. Am avut o primă săptămână grea, cu fel şi fel de dureri, frisoane şi suferinţe, dar faptul CĂ AM FOST VACCINAT M-A AJUTAT ENORM ca recuperarea să fie rapidă. Acum, la finalul celei de a doua săptămâni sunt bine, determinat, energizat, pe telefoane şi abia aştept să îmi reiau activitatea imediat ce se vor finaliza cele 14 zile de carantină!”, a scris Ciucu pe Facebook.

În același timp, primarul atrage atenția că ”vaccinul face diferenta dacă ajungeţi sau nu la ATI”.

”Rețineți: vaccinul face diferența dacă ajungeți sau nu la ATI, dacă aveți o formă ușoară a bolii, dacă rămâneți fără sechele și fără să vă scadă numărul de ani din viață, mai târziu la bătrânețe, din cauză că vă sunt afectate acum organele interne! Doar vaccinul si datele statistice o confirmă, vă poate proteja semnificativ sănătatea! Doar vaccinul! Restul e gragară politicianistă și multă prostie!”, a completat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.