Ciprian Ciucu, întâlnire cu locuitorii din Sectorul 6: ”Aveți programul meu pentru următorii ani și mă voi ține de el”

Primarul Ciprian Ciucu spune că este o plăcere să se întâlnească cu cei care locuiesc în Sectorul 6, cu care discută despre ce a reușit să realizeze în ultimii trei ani și ce și-a propus să facă în următorul mandat.
  • Pe lista de promisiuni se află noi pasaje care să fluidizeze circulația pe Bd. Iuliu Maniu, școli, grădinițe și creșe ridicate de la zero, dar și anvelopări de blocuri: ”Vom continua anvelopările de blocuri, care vin cu îmbunătățiri: recuperatoare de căldură, geamuri tripan, panouri fotovoltaice și lifturi noi. Astfel că factura la întreținere va scădea la mai bine de jumătate.”, arată edilul de la 6.
”De fiecare dată este o plăcere să mă întâlnesc cu dumneavoastră, în #comunitate.
Astăzi, ne-am văzut în #Militari, la Piața Gorjului și la Liniei. Am povestit despre ceea ce am reușit să facem în acești trei ani și jumătate #PentruSectorul6 și câte mi-am propus pentru următorul mandat.

Pe zona de infrastructură, vom trece la un alt nivel

Pe zona de infrastructură, vom trece la un alt nivel, pasajele promise, care să fluidizeze circulația pe Bd. Iuliu Maniu, sunt deja prinse în Planul de Mobilitate Urbană și în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului București 2021-2030, pentru a putea accesa fonduri europene pentru construcția lor.
  • Dar vom continua să ridicăm de la zero școli, grădinițe, creșe, să le consolidăm pe cele vechi și să transformăm maidanele în parcuri. #ParculLiniei Faza 3 va ajunge până la Valea Cascadelor, #ParculGrozăvești va fi și el amenajat, la fel și noul #ParcLaculMorii.
Vom continua anvelopările de blocuri, care vin cu îmbunătățiri: recuperatoare de căldură, geamuri tripan, panouri fotovoltaice și lifturi noi. Astfel că factura la întreținere va scădea la mai bine de jumătate.
  • Aveți programul meu pentru următorii ani și mă voi ține de el. Îl aveți tipărit, dar și în format online pe site-ul meu.  Vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordată! Continuăm #împreună să transformăm #Sectorul6.”, a transmis primarul Ciprian Ciucu.

CMF: 21240015

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati