Ciprian Ciucu: „Mi-am propus să duc o campanie cinstită, nu îmi voi ataca adversarii chiar dacă ei mă atacă pe mine”

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu (PNL), candidat pentru un nou mandat, afirmă într-o postare pe Facebook că desfășoară o campanie electorală pozitivă, „bazată pe munca din ultimii 3 ani și jumătate” și pe ceea ce își propune să facă în viitor.

  • „Nu mi-am atacat adversarii, nu am plătit articole împotriva lor, așa cum au făcut ei împotriva mea, nu am mințit, așa cum ei mint. Nici măcar nu le-am scos în față superficialitatea, propriile lor scandaluri rușinoase, incompetența sau inadecvarea. Nimic negativ. Și nici nu mai am stomac și timp de scandaluri, ceartă și țâfnă. Avem încă prea multe de făcut”, precizează edilul.

El menționează că mai sunt 2 săptămâni de campanie electorală și își exprimă speranța că va beneficia de votul de încredere al cetățenilor Sectorului 6.

„Campania mea este dusă cu bani puțini. Probabil, până la final nu vom cheltui mai mult de 30.000 de euro. Este o campanie modestă financiar, dar o campanie frumoasă, pozitivă, o campanie de care sunt mândru! DA, SE POATE! Și o campanie frumoasă se poate!”, își încheie primarul postarea de pe pagina de socializare.
CMF: 21240015

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati