Ciprian Ciucu, nemulțumit de starea lucrărilor făcute de fosta administraţie: M-am umplut de nervi

0
286

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat, miercuri seară, că a vrut să verifice pe Bulevardul Iuliu Maniu cum se prezintă lucrările făcute de fosta administraţie pe final de mandat şi s-a umplut de nervi. ”M-am umplut de nervi”, afirmă primarul, precizând că sunt ”lucrări proaste pe bani mulţi”.

”În seară asta mi-am luat trotineta şi am mers pe Bd. Iuliu Maniu să văd cum se prezintă lucrările făcute pe finalul mandatului de fosta administraţie, lucrări deja recepţionate şi plătite. M-am umplut de nervi! Astfel de lucrări ar trebui să dureze 20-30 de ani sau mai mult. E jenant! E ruşinos, noi avem garanţie 2 ani pe ele şi va trebui să cerem deja reparaţii, în contul garanţiei. Vălurite, deja pline de crăpături, lucrări proaste pe bani mulţi”, Facebook, Ciprian Ciucu.

”În loc să merg înainte cu investiţii serioase trebuie să repar lucrările proaste”

Edilul este de părere că ”peste doi ani vor arăta la fel cum arată asfaltul pus de comunişti acum 40 de ani şi va trebui să le facem iar”.

”Urăsc risipa asta!! Sunt atâtea de făcut iar eu, în loc să merg înainte cu investiţii serioase trebuie să repar lucrările proaste, făcute în grabă și scumpe ale fostei administraţii”, a mai afirmat primarul.

Acesta precizează că ”nu e OK” nici faptul că trebuie să se autosesizeze, întrucât ”capacitatea de autosesizare a institutiilior din subordine este încă slabă”, a scris Ciucu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.