Ciprian Ciucu: Nu sunt mulțumit de serviciul de salubritate din Sectorul 6

0
156

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune că nu este mulțumit de serviciul de salubritate din Sectorul 6 și spune că la începutul săptămânii s-a întâlnit cu conducerile URBAN (operatorul de salubrizare) si ADP (acoperă momentan salubrizarea in Drumul Taberei, între blocuri) și le-a cerut o mai bună mobilizare.

„Politia locală strânge date din teren și mi le comunică. Prima sarcină a fost inventarierea coșurilor de gunoi și să raporteze unde acestea lipsesc. URBAN le va monta.

Problema este complexă și este foarte sus pe agenda mea! Vreau să extindem coleclarea selectivă spre 100% în mandatul meu, să rezolvăm împreună cu PMB problema depozitarii/incinerarării și să întăresc controlul poliției locale. Vă spun, nu îmi e frică să dăm amenzi acelora care lăsa gunoiul aiurea pe stradă și pe câmpurile Sectorului. Dacă rezolvăm colectarea selectivă, rezolvăm 50% din probleme.

Am venit de la Oradea cu niște idei si inteleg că la Sibiu au un sistem bine pus la punct (cu abonamente pe diferitele fractii) pe care trebuie să îl aprofundez. Mă voi duce la Sibiu să îl înțeleg.

Nu va fi ușor, nu va fi comod, ceea ce intenționez presupune multă muncă si IMPLICAREA ACTIVĂ A CETĂȚENILOR IN PROCESUL DE COLECTARE SELECTIVĂ!

Vă spun un lucru: în acest mandat voi face ceea ce trebuie, nu ceea ce îmi va aduce puncte de imagine si scoruri electorale, indiferent care vor fi costurile politice! Mai bine un mandat in care să fac ce trebuie să fac decât o lălăială și apoi să am regrete că nu am făcut la timp ceea ce era de făcut!

Primaria va asigura infrastructura, voi optimiza serviciul de salubritate, cetățenii vor respecta regulile și vor avea un comportament responsabil! Este timpul să civilizăm si noi! Toți, nu doar unii!

În imagini vedeți stația de sortare a gunoiului pe care o are Urban. Am ținut neapărat să o văd azi!”, a scris Ciucu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.