Ciprian Ciucu (PNL București) anunță continuarea alianței cu USR la nivelul Capitalei. Ce i-a răspuns Clotilde Armand

Liderul PNL București, Ciprian Ciucu, anunță, într-o postare pe Facebook, că alianța cu USR va continua la nivelul Capitalei. Acesta face apel atât la USR, cât și la colegii lui din București să colaboreze în continuare. 

De asemenea, liderul PNL București face apel și către Primarul General să pună pe baze autentice dialogul cu organizațiile PNL și USR din Bucureşti și să reevalueze cum se poziționează vizavi de protocolul pe baza căruia a fost susținut în campania electorală și să se asigure că cele agreate se întâmplă.

„În ceea ce mă privește, rămân dedicat ideii de reformă și liberalism și intenționez ca, împreună cu Organizația PNL București, să promovăm cea mai reformistă și rațională agendă din acest mare oraș, chiar dacă o parte din măsurile pe care le vom susține vor părea nepopulare!”, încheie Ciucu.

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a comentat la postarea liberalului, precizând că are susținerea acesteia.

 

mesaj clotilde
Postarea integrală a lui Ciprian Ciucu:

Am votat și m-am exprimat astăzi, în cadrul Biroului politic Național al PNL, împotriva alianței care se prefigurează la guvernare. Am cerut în ședințele anterioare și astăzi am primit confirmarea că la nivel local nu se impune o de sus în jos o astfel de alianță și că primarii sunt liberi să își decidă, împreună cu propriile organizații locale, propriile majorități. Acest lucru mă bucură în contextul situației politice din București.

În ceea ce mă privește, voi milita pentru menținerea alianței la nivelul Primăriei Generale și a Primăriilor de Sector cu partenerii alături de care ne-am prezentat în campania electorală din 2020. Așa este normal, așa trebuie să facem.

Fac un apel la Președintele USR, la președintele USR București și la președinții organizațiilor de sectoare ale USR să nu provoace rupturi artificiale în București și să urmeze calea mai ușoară a opoziției.

Fac un apel și la colegii mei din conducerea Sectarelor, ca în contextul schimbărilor guvernamentale, să nu facă gesturi bruște și chiar să dialogheze mai mult decât au făcut-o până acum cu cei cu care ne-am însoțit în campania electorală.

Fac un apel și către Primarul General să pună pe baze autentice dialogul cu organizațiile PNL și USR din Bucureşti și să reevalueze cum se poziționează vizavi de protocolul pe baza căruia a fost susținut în campania electorală și să se asigure că cele agreate se întâmplă.

În ceea ce mă privește, rămân dedicat ideii de reformă și liberalism și intenționez ca, împreună cu Organizația PNL București, să promovăm cea mai reformistă și rațională agendă din acest mare oraș, chiar dacă o parte din măsurile pe care le vom susține vor părea nepopulare!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati