Ciprian Ciucu: Primăria Sectorului 6 scoate tirurile de pe Bulevardul Prelungirea Timişoara

Primăria Sectorului 6 nu va mai permite parcarea tirurilor pe Bulevardul Prelungirea Timişoara, a anunţat, vineri, edilul Ciprian Ciucu, care a precizat că a aşteptat doi ani mutarea vamei din zonă, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„După doi ani de discuţii şi formale şi informale cu diferite autorităţi ale statului, în care am aşteptat să mute vama din Sectorul 6, pentru că o vamă nu are ce căuta în oraş, mi-a ajuns! Nu mută vama, bine, dar tirurile acolo nu vor mai parca! Este un bulevard circulat de pe care au dispărut în ultimii 10 ani semnele cu oprirea interzisă. Am dispus ADPDU Sector 6 să le remonteze şi Poliţiei Locale să amendeze transportatorii care confundă Sectorul 6 cu o parcare de tiruri”, a scris Ciucu, vineri, pe Facebook.

El a menţionat că anul trecut a preluat Prelungirea Timişoara de la municipalitate pentru a fi administrată de autoritatea locală şi a dispus realizarea unui studiu de fezabilitate pentru a reface acest bulevard – trotuare, piste de biciclete, tramvai şi tramă stradală.

„Când va fi gata? Posibil anul viitor, în funcţie de buget, cel mai târziu în primăvara anului 2025. A durat destul de mult până am luat-o de la PMB. Aici Compania de Drumuri va face primul radial, peste centura Bucureşti. Ideea este să fie gata cam în acelaşi timp. Mă ocup. Până atunci, adio tiruri, urmează mici reparaţii, plombări şi curăţenie! Stimaţi şoferi, aveţi vamă şi la Ciorogârla, înainte să intraţi în Bucureşti!”, a adăugat Ciprian Ciucu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati