Ciprian Ciucu spune că se gândește la demisie, după ce PNL s-a aliat cu PSD: „Fără mine, alianța pe București s-ar destrăma în câteva zile”

Liberalul Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a afirmat într-un comentariu pe Facebook că reflectează la ideea demisiei din PNL după ce partidul din care face parte a ales să facă o alianță la guvernare cu PSD. În acest scenariu „alianța pe București s-ar destrăma în câteva zile”, atrage atenția edilul de sector.

În cazul demisiei, Ciprian Ciucu, care este și liderul filialei PNL București, ar pierde scaunul de primar.

Ciprian Ciucu a comentat la o postare a scriitorului Alex Tocilescu, în care acesta analizează situația în care se regăsește edilul de la Sectorul 6.

Tocilescu este de părere că Ciucu, care s-a poziționat împotriva alianței cu PSD, este într-o situație delicată. Are de ales între a demisiona din PNL, ocazie cu care își pierde scaunul de primar, sau să rămână în partid – unde să facă opoziție, dar să fie izolat și tăiat de pe lista fondurilor de la Guvern. Pe de altă parte, liberalul de la Sectorul 6 ar putea să „tacă”, să se ocupe de sector și să fie votat pentru un nou mandat la alegerile viitoare.

Într-un comentariu la această postare, Ciprian Ciucu precizează că s-a gândit la varianta unei eventuale demisii, dar în acest scenariu „alianța pe București s-ar destrăma în câteva zile”.

„M-am gândit. Și mă gândesc. Ceea ce mă ține este că fără mine, si știu ce vorbesc, alianța pe București s-ar destrăma în câteva zile. Nicușor Dan ar fi pe nicăieri în acest context și 3 ani ar trece degeaba. Reflectez”, a relatat edilul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati