Ciprian Marica a fost amendat cu 1.450 de lei şi a rămas fără permis de conducere după ce nu a respectat culoarea roşie a semaforului, în Bucureşti

1
464

Fostul atacant al echipei naţionale de fotbal a României Ciprian Marica a fost amendat cu 1.450 de lei şi a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile după ce a fost prins de poliţiştii rutieri din Bucureşti că nu a respectat culoarea roşie a semaforului, în Sectorul 1 din Bucureşti, şi nu avea actele la el.

Poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în Sectorul 1 au oprit, duminică, un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislaţia în vigoare, scrie news.ro.
  • În acest context, el a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.450 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile, a arătat Brigada Rutieră.
Potrivit unor surse din Poliţie, este vorba despre Ciprian Marica, fost atacant al echipei naţionale de fotbal a României.
Foto: Facebook/ Ciprian Marica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.