Ciprian Muntele va găti, sâmbătă, 6 iulie, pentru cei aproape 500 de câini ai Adăpostului Speranța

Ciprian Muntele va găti, sâmbătă, 6 iulie, pentru cei aproape 500 de câini ai Adăpostului Speranța. El se va alătura, astfel, celei de-a 15-a ediții a evenimentului caritabil „Tocăniță pentru toți Bobiță”, prin care sunt promovate adopțiile responsabile și o societate mai prietenoasă cu animalele de companie.

Evenimentul va avea loc între orele 09.30-13.00 și este deschis publicului larg. Toți cei care doresc să adopte un câine sau să-și dedice câteva ore făcând voluntariat în folosul animalelor sunt așteptați la eveniment.

La eveniment vor fi pregătite peste 500 de porții de mâncare caldă, iar cei prezenți vor putea participa la diferite activități prin care să interacționeze cu câinii. De exemplu, participanții pot peria câinii, se pot juca cu ei și pot afla de la specialiști sfaturi utile de îngrijire canină. Printre câinii adăpostului se află atât pui, seniori, cu vârste de peste 20 de ani, dar și paraplegici, care au nevoie de îngrijire specială.

Adăpostul Speranța își propune prin seria „Tocăniță pentru toți Bobiță” să aducă oamenii mai aproape de animale și să contribuie la dezvoltarea unei societăți pet-friendly, în care câinii sunt tratați ca membri ai săi.

Printre cei care au participat la acest eveniment se numără: Andi Moisescu, Virgil Ianțu, MM Stoica, legende ale sportului românesc, precum Marian Drăgulescu, Helmuth Duckadam și Ana-Maria Brânză, dar și actriţa Carmen Tănase, Silviu Iliuţă, Claudiu Cîrțână, Codruț Kegheș „Dezbrăcatu” sau clubul Moto Soul Sisters.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati