Circ în trafic, noaptea trecută, în cartierul Drumul Taberei din București – VIDEO

Un tânăr care circula cu viteză în București a încercat să fugă de un echipaj de poliție. Oamenii legii au pornit pe urmele lui, iar oprirea sa a fost bruscă, pentru că s-a izbit de gardul unei stații de metrou.

Scenele au avut loc duminică seara. Doi tineri circulau cu viteză pe străzile din București. La un moment dat, ei au fost observați de un echipaj de poliție.

Oamenii legii au vrut să îi tragă pe dreapta, dar șoferul a continuat să conducă cu cea mai mare viteză, potrivit surselor newsbucuresti.ro.

La un moment dat, în timp ce era urmărit de echipajul de poliție, la Piața Moghioroș, șoferul a încercat să facă dreapta, pe strada Brașov, însă, din cauza vitezei foarte mari, a sărit alveola, a rupt un stâlp și s-a înfipt în stația de metrou.

Șoferul a încercat să fugă, însă a fost prins după numai 50 de metri de poliție și încătușat. Cel mai probabil era și băut.

Pe de altă parte, pasagerul s-a luat la ceartă cu polițiștii care l-au urcat și pe el în mașină și l-au dus la secție.

Unul dintre tineri le spune agenților să nu-l zăpăcească: ”Băi, nu am făcut nimic, ho! Da, eram cu el în mașină. Ce s-a întâmplat? Băi, lasă-mă să îmi iau mașina, nu am făcut nimic, nu am fost eu la volan, nu mă zăpăci!”

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar pe trotuar și în intersecție nu se afla nimeni.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati