Circa 2.600 de blocuri din Sectoarele 2 și 3 nu au apă caldă și căldură din cauza unei avarii

Circa 2.600 de blocuri din Sectoarele 2 și 3 din București nu au apă caldă și căldură din cauza unor avarii la rețeaua principală de termoficare. Practic nu au agent termic circa 35% din totalul imobilelor racordate la rețea.

  • Termenul estimat de Termoenergetica pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării agentului termic este joi, ora 23.30.

„Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă, marți, că din cauza unei avarii produse în cursul acestei după-amiezi pe Magistrala III Sud, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată în zonele: Mihai Bravu, Mașina de Pâine, Doamna Ghica, Șoseaua Fundeni și Petricani, din Sectorul 2 al Capitalei.

De asemenea, avaria afectează și vor funcționa sub parametrii normali zone din Sectorul 3 (Vitan, 1 Decembrie, Nicolae Grigorescu, Camil Ressu, Rebreanu și Lucrețiu Pătrășcanu)”, se arată într-un comunicat transmis de compania Termoenergetica.
Avaria s-a produs pe conducta Magistralei III Sud, la intersecția străzii Drumețului cu Calea Vitan.

Termoenergetica a lucrările de golire a conductei, de aerisire și ulterior vor fi realizate sudurile pentru reparația avariei.

„Se vor efectua manevrele de trecere a alimentării punctelor termice din Șoseaua Ștefan Cel Mare, între Calea Floreasca și Piața Obor, pe CTE Grozăvești”, spun reprezentanții companiei.

Această avarie vine după ce săptămâna trecută sute de blocuri din Sectoarele 2 și 3 au rămas fără apă caldă și căldură la magistrala I Sud, iar Termoenergetica abia a terminat reparațiile.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati