Circulaţia feroviară este oprită temporar între Lehliu şi Săruleşti

Circulaţia feroviară este oprită temporar miercuri, începând cu ora 10:10, pe intervalul Lehliu – Săruleşti, din cauza unui deranjament tehnic la locomotiva unui tren, a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, trenul IC 538, care circulă în relaţia Braşov – Bucureşti – Constanţa, a rupt pantograful locomotivei pe firul I, între staţiile Lehliu şi Săruleşti, în zona km 55+700, pantograf care a intrat şi în gabaritul firului II, notează Agerpres.

Pentru intervenţia operativă necesară redeschiderii circulaţiei pe firul II, au fost îndrumate în zonă două drezine pantograf, din Chitila şi din Lehliu, cu personal specializat care va acţiona pentru ridicarea pantografului de pe firul II şi constatări necesare la linia de contact, pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

Drezina pantograf din Lehliu este deja în zonă şi verifică linia de contact de pe firul II, măsură necesară pentru redeschiderea circulaţiei.

Trenul IR 1582, care circulă pe relaţia Constanţa – Bucureşti Nord, staţionează temporar în gara Lehliu, acesta urmând să fie reînscris în circulaţie după eliberarea firului II. Alte două trenuri staţionează temporar în gările Brăneşti şi Pasărea: IR 1930 (Braşov – Constanţa) şi IR 11683 (Bucureşti Nord – Constanţa).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati