Circulația pe Valea Oltului se redechide de azi

Circulația rutieră se va deschide pe Valea Oltului de miercuri, 7 iulie, de la ora 20.00, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Restricția se ridică mai devreme cu două zile decât termenul prevăzut.

„Din această seară de la ora 20 va fi dată în circulație Valea Oltului, au terminat toate lucrările. Mulțumesc în primul rând pentru suportul de la guvern”, a declarat Grindeanu.

În urmă cu o săptămână, Grindeanu spunea că lucrările erau finalizate în proporție de aproape 75%, fiind „în grafic”, notează hotnews.ro. Ministrul de resort mai preciza pe 31 iulie că după redeschiderea traficului pe Valea Oltului ar mai putea fi restricții doar pe acele porţiuni de trei benzi, adică să fie închisă una dintre acestea dacă va fi nevoie.

Circulația pe Valea Oltului a fost închisă din 8 iulie, pe timpul zilei.

Din 8 iulie, maşinile nu au putut circula în intervalul 06.00 – 20.00, cu excepţia celor ale instituţiilor de intervenţie, care erau nsoţite de echipaje ale constructorului. Riveranii au beneficiat de două intervale speciale pentru a se putea duce/ întoarce de la serviciu. CNAIR a stabilit rute ocolitoare, de unde a ridicat orice restricţie, iar CFR a suplimentat numărul de garnituri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati