Circulația rutieră pe aleea de acces auto către Piaţa Drumul Taberei, reglementată de vineri

Începând de vineri, circulația rutieră pe aleea de acces auto către piață a fost reglementată în totalitate, odată cu montarea indicatoarelor de Oprire Interzisă!

Timp de câteva ore, Poliţia Locală Sector 6 a eliberat aleea către Piața Drumul Taberei, pentru ca operatorul de salubritate să o măture şi să o spele temeinic.

La puţin timp după, de-o parte şi de alta a micuței străzi au revenit vehicule staționate, astfel că circulația continuă să se desfășoare cu dificultate în zonă atât pentru pietoni, cât şi pentru șoferi. 

De acum, odată cu montarea indicatoarelor politiștii vor putea sancționa şoferii care-și lasă mașinile pe unde apucă.

„De aceea, atunci când veniți la piaţă să vă faceţi cumpărăturile, vă rugăm să folosiţi parcarea publică modernizată de Administrația Comercială Sector 6″, spune primăria.

Este supravegheată video, iar accesul se face controlat, prin intermediul barierei. Tariful este de 4 lei/ora, tarifabil la 30 de minute. În total sunt 77 de locuri doar pentru vizitatori. 

UNDE PARCHEZI ÎN ZONA PIEȚELOR DIN SECTORUL 6

Piața Drumul Taberei: 77 de locuri de parcare destinate publicului larg, plus alte două parcări destinate comercianților (50 de locuri);

Piața Gorjului: 36 de locuri, se poate parca şi pe timp de noapte pe bază de abonament;

Piața Crângași: 45 de locuri, se poate parca şi pe timp de noapte pe bază de abonament;

Piața Valea Ialomiței, pe acoperiș: 45 de locuri, se poate parca şi pe timp de noapte, la liber.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati