Circulația tramvaielor, blocată pe linia 41: STB va acționa în instanță responsabilul

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată zeci de minute, marţi, din cauza unui şofer care a intrat cu autoturismul pe linia de tramvai şi a rămas suspendat. În acest sens, STB anunţă că se îndreaptă în instanță împotriva responsabilului.

Marți, 27 august 2024, în jurul orei 13:15, un incident pe Șoseaua Virtuții, după stația Pod Ciurel, a dus la blocarea circulației tramvaielor pe linia 41. Un autoturism a pierdut controlul volanului, a lovit gardul protector și a rămas suspendat pe linia de tramvai, blocând astfel circulația pentru aproape o oră.

Societatea de Transport București (STB) a intervenit rapid, introducând linia navetă de autobuze 641 între Piața Presei și Ghencea pentru preluarea călătorilor afectați. Echipele STB, Brigada Rutieră și ISU au fost prezente la fața locului pentru a gestiona situația.

STB S.A. a anunțat că va acționa în instanță împotriva șoferului responsabil, solicitând despăgubiri pentru costurile suplimentare și disconfortul cauzat celor peste 30.000 de călători afectați.

  • „Vom face toate demersurile necesare pentru a descuraja astfel de incidente în viitor”, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB S.A.

La ora transmiterii acestei informații, circulația tramvaielor a fost reluată pe linia 41.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati