Cîţu: Peste 98.000 de minori cu vârste între 12 şi 17 ani s-au imunizat până în prezent

0
118

Premierul Florin Cîţu a declarat, marţi, că, din datele obţine până în prezent, 98.134 de minori cu vârste între 12 şi 17 ani s-au imunizat împotriva COVID-19. Acesta a completat că părinţii şi tutorii sunt cei care iau decizia în acest sens.

„Susţin vaccinarea pentru populaţie, avem de nevoie de cât mai mulţi oameni vaccinaţi, dar, când vorbim de tineri sub 18 ani, aici, părinţii şi tutorii sunt cei care iau deciziile şi trebuie să ia cele mai bune decizii.

”Avem un start bun în ceea ce priveşte tinerii”

Din datele pe care le avem până acum, sunt 98.134 de minori cu vârste între 12 şi 17 ani care s-au vaccinat, iar, dintr-un raport privind dorinţa de vaccinare a elevilor, 45,5 % dintre elevi consideră că este foarte important şi important să se vaccineze.

Eu zic că avem un start bun în ceea ce priveşte tinerii, acum aş îndrăzi să spun mai bun decât la adulţi, sub foarte multe aspecte, în ceea ce priveşte dorinţa de vavcinare. Ne bucură că informaţia a ajuns până la tineri „, a declarat Florin Cîţu, marţi, la Palatul Victoria, în cadrul unei şedinţe pe tema beneficiilor vaccinării copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.