Ciucă: Consiliul Național Tripartit pentru Dialog Social, o bornă importantă a acestei săptămâni

Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, duminică, bilanţul săptămânii, afirmând că ultimele 7 zile au fost „pline de acțiuni, atât în calitate de premier, cât și de președinte al Partidul Naţional Liberal”.

„Săptămâna pe care o încheiem a fost plină de acțiuni, atât în calitate de Premier, cât și de Președinte al Partidul Naţional Liberal.

  • Împreună cu colegii din Parlament am participat la Comemorarea a 35 de ani de la revolta anticomunistă de la Brașov din 15 noiembrie 1987. Euro-Atlantic Resilience Forum-Black Sea Perspectives a fost un alt eveniment important la care am vorbit despre poziția României în efortul #NATO de a îmbunătăți reziliența la amenințările cibernetice și hibride.

Am avut două ședințe de #Guvern în această săptămână, prilej cu care am votat și aprobat o nouă rectificare bugetară și mai multe OUG-uri de maximă importanță pentru România.

  • Consiliul Național Tripartit pentru Dialog Social a fost o altă bornă importantă a acestei săptămâni.

Cele două zile de vizită de lucru în județul #Maramureș au încheiat o săptămânâ plină, prilej cu care am vizitat mai multe obiective de interes major. Tot aici, m-am întâlnit cu colegii liberali, alături de care am participat la Colegiul Director Județean al PNL, la Întâlnirea regională Nord-Vest, dar și la Școala Memorială Gh, I. Brătianu, eveniment organizat de Tineretul Național Liberal”, a transmis premierul Nicolae Ciucă, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati