Ciucă: În condițiile în care agricultura românească reprezintă a cincea putere agricolă din UE, cred că dezvoltarea acestui domeniu este un interes strategic al României

Președintele PNL Nicolae Ciucă susține că agricultura și industria alimentară din România nu și-au atins încă potențialul.

„Am convingerea că pot deveni domenii extrem de profitabile, cu investițiile corecte. Șansa noastră este procesarea locală a produselor agricole realizate în România. E ceea ce le-am spus și fermierilor care au vizitat expoziția Agriplanta-Romagrotec de la Fundulea, unde sunt expuse cele mai moderne echipamente din domeniu și servicii țintite pe nevoile lor.

În condițiile în care agricultura românească reprezintă a cincea putere agricolă din Uniunea Europeană, cred că dezvoltarea acestui domeniu este un interes strategic al României. Astfel, în mediul rural se vor crea de locuri de muncă, se va reduce deficitul de balanța comercială și va crește consumul de alimente sănătoase. Satul românesc are un viitor și trebuie să investim mai mult aici”, a scris Ciucă, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati