Ciucă, în mesajul de Crăciun: Generozitatea, solidaritatea şi empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român

0
181
sursa foto: Facebook - Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă afirmă, în mesajul transmis de Crăciun, că generozitatea, solidaritatea şi empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român şi că acest lucru trebuie să se reflecte nu doar la nivel interuman, ci şi la nivelul întregii societăţi, prin susţinerea acelor idei care oferă şanse egale tuturor. El le mulţumeşte celor care, într-un moment sau altul, au dat dovadă de grijă creştinească faţă de semeni.

„Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos ne oferă, în aceste zile, toată bucuria momentelor petrecute împreună cu familia și toți cei dragi, cu farmecul de neegalat al vechilor tradiții de Crăciun și cu sentimentul că toți putem fi mai buni în relația cu cei din jur.
Tuturor românilor le doresc să fie sănătoși și să se bucure de ceea ce au realizat până acum în plan personal, iar împreună să avem încredere în viitor.
Cred în puterea faptelor bune de a alina în momentele de cumpănă și de a schimba vieți în bine. Generozitatea, solidaritatea și empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român și cred că acest lucru trebuie să se reflecte nu doar la nivel interuman, ci și la nivelul întregii societăți, prin susținerea acelor idei care oferă șanse egale tuturor.
Sărbătoarea Crăciunului este un prilej bun să le mulțumesc celor care, într-un moment sau altul, au dat dovadă de grijă creștinească față de semeni.
Să ne bucurăm de acest Crăciun și să dăruim la rândul nostru bucurie!
Crăciun fericit, dragi români, dumneavoastră și tuturor celor care marchează astăzi această frumoasă sărbătoare creștină!”, afirmă premierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.