Ciucă: Trebuie să ne implicăm în viitorul României. Un viitor care poate să fie al dezvoltării, siguranței sau poate fi al stagnării și haosului

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a votat duminică dimineață în Balotești și la ieșirea de la urne a spus că a votat „pentru dezvoltarea României, pentru o viață mai bună în fiecare comunitate, pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor noastre, tradițiilor și a credinței în tot ceea ce înseamnă identitate românească”.

El a mai spus că a votat și „pentru o Românie puternica într-o Europă unită pentru parcursul european al României”.

„Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem indiferent cat zgomot se face în ultima perioadă. S-a vorbit mult despre a ne face datoria de cetățeni, s-a vorbit despre patriotism cred că este un moment decisiv în care trebuie să ne implicăm în viitorul României. Un viitor care poate să fie al dezvoltării, siguranței sau poate fi al stagnării și haosului. Este foarte importantă prezența la vot, cine ne reprezintă la. Bruxelles și cine conduce comunitățile. Ca atare, îi îndemn pe fiecare să meargă la vot și să decidă viitorul țării noastre, care trebuie să fie un viitor mai bun”, a declarat liderul PNL.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati