Ciucu: Am eliberat cele mai multe trotuare de mașini, probabil din istoria Bucureștiului

1
51
Foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Invitat la podcastul Citizen, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat că, dintre toți primarii în funcție, a eliberat de mașini cele mai multe trotuare. Poate chiar cele mai multe din istoria Bucureștiului, adaugă Ciucu, potrivit spotmedia.ro.

„Sunt primarul care a eliberat, în acest mandat, și probabil în istoria Bucureștiului, cele mai multe trotuare de mașini. Îmi arog acest lucru.

Zeci de kilometri. Uitați-vă pe Google Maps. În Drumul Taberei. Sau și în alte părți din sector. Pe lângă școli.

Dar cum am făcut? Am făcut-o incremental. Vă spuneam că sunt aproape 200.000 de mașini și doar 50.000 de locuri de parcare (în Sectorul 6 – n.red.). Dacă eliberezi toate trotuarele dintr-o dată, îți pui populația-n cap. Toată lumea se răscoală. Pierzi alegerile și n-o să mai faci nimic. Revii la situația anterioară.

Aceste lucruri se fac cu cap, planificat și incremental. Ce înseamnă incremental? Pas cu pas. De ce? Vreau să reasfaltez un trotuar. În momentul ăla, trebuie să muți mașinile.

Îl asfaltezi și, ce să vezi, pui stâlpișori. Ca să nu se mai urce cu mașina înapoi pe trotuar.

Între timp, omul își găsește loc de parcare. Se descurcă.

Iarăși – chestiile astea sunt făcute cu cap. În zona respectivă, ai grijă să ridici mașinile abandonate. Și cei care erau pe trotuar se mută în locul mașinilor abandonate.

Și, ce să vezi, le place trotuarul liber. Și se ultragiază dacă văd o mașină pe trotuar”, a declarat Ciprian Ciucu, la podcastul Citizen.

Edilul a mai spus că, la preluarea mandatului, nu exista, la Primăria Sectorului 6, serviciu de ridicare a mașinilor parcate ilegal. Așa că a înființat unul, cu ajutorul căruia, în primă instanță, să elibereze străzile și trotuarele de mașini abandonate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.