Ciucu anunță că reîncep lucrările la cinematograful Favorit din Drumul Taberei

1
381
Ciprian Ciucu
sursa foto: Facebook - Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprin Ciucu, a anunțat că reîncep lucrările la cinematograful Favorit din Drumul Taberei. Lucrările au fost sistate din octombrie 2021, transmite Buletin de Bucuresti.

Lucrarea a intrat în conservare, după ce contractul cu constructorul – Aedificia Carpați – a fost reziliat din cauza creșterii cu mai mult de 50% a costurilor de execuție. Primăria a scos la licitație restul de executat, iar licitația a fost câștigată recent de același constructor.

 „În răstimpul în care nu s-a lucrat construcția a fost pusă în conservare. Faptul că am organizat o nouă licitație pentru lucrări a durat un an, dar dacă mergeam în justiție, dura mai mult și tot nu o scoteam la capăt”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook.

Noul termen de finalizare a lucrărilor este de 2 ani de zile, iar valoarea contractului este de 88,52 milioane de lei, fara TVA.

Valoarea contractului din în 2018 a fost de peste 57 de milioane de lei, cu TVA dar a mai fost majorat, înainte de reziliere, fiind de 63.389.458,98 lei, inclusiv TVA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.