Ciucu: În loc ca PNL și USR-PLUS să își caute reciproc nod în papură, ar trebui să ne susținem și să ne încurajăm

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu spune că, politic vorbind, „în loc ca PNL și USR-PLUS să își caute reciproc nod în papură și să exagerăm unii despre alții, ar trebui să ne susținem și să ne încurajăm”.

„Oamenii nu vor face diferența dacă intrăm deja in logica CDR-PD din 1996-2000. Nici nu vom performa și nici nu vom convinge. Hai să lăsăm cu toții tribalismele deoparte, să ne concentrăm pe ce avem de făcut și să îi lăsăm pe alde Firea si Ciolacu să abereze pe limba lor, că ei nu au altă ocupație.

E multă treabă de făcut și la Sectoare și în București și la Guvern. Ne pierdem timpul aiurea și ne lăsăm deturnați de la esențial. Eu cred că suntem mai inteligenți de atât, rămâne să o demonstrăm.

Și încă ceva, competițiile interne din ambele tabere politice si USR-PLUS și PNL, nu ar trebui să fie competiții de tribalism politic, cine îi atacă mai pe față pe ceilalți, ci ar trebui să fie orientate pe ceea ce are fiecare mai bun de oferit din cadrul fiecărei formațiuni politice”, a scris Ciucu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati