Ciucu: Pentru mine suspendarea PUZ-urilor reprezintă o oportunitate de a reglementa dezvoltarea

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu spune că suspendarea PUZ-urilor de către Consiliul General, la inițiativa primarului general, a fost necesară.

„Acest fapt a generat o mare agitație mediatică dar oferă în același timp un răgaz necesar pentru a gândi politicile și practicile de urbanism din Bucureștiul în care în ultimii ani s-a acționat haotic, pe decizii pripite, ad-hoc. 

Pentru mine, în calitate pe care o am, de primar al Sectorului 6, sectorul în care s-a construit cel mai mult în ultimii 20 de ani, suspendarea PUZ-urilor reprezintă o oportunitate de a reglementa dezvoltarea și de a o pune pe principiile urbanismului modern! 

Mâine, 21 aprilie 2021, voi susține o conferință de presă dedicată exclusiv acestui subiect în care voi  prezenta măsurile pe care le-am gândit pentru dezvoltarea sănătoasă și predictibilă a regiunii de Vest a Bucureștiului, pentru a nu opri dezvoltarea, dar nici să nu o scăpăm din mână ca până acum, autoritatea locală fiind doar un notar care aviza dezvoltarea gândită de alții si asupra căreia nu are niciun cuvânt de spus, suportând doar costuri. 

Conferința se va desfășura începând cu ora 10.00, la Sediul Primăriei Sectorului 6″, a scris Ciucu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati