Ciucu: Probabil că, la începutul acestui an școlar, grădinițele din Sectorul 6 se prezintă cel mai bine din țară

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune că, probabil la începutul acestui an școlar, grădinițele din sector se prezintă cel mai bine din țară.

„Am făcut un adevărat tur de forță în această vară și am reconstruit și extins (dublat și triplat) locurile de joacă, am înlocuit mobilierul urban. Ce-i drept, nu sunt toate gata. Mai sunt puține cele care sunt parțial gata, dar sunt funcționale.  Până la 1 octombrie vor fi toate gata. 

Înainte de reconstruirea lor, prezentau diferite pericole de accidentare pentru cei mici,  având diferite defecte. Nu au mai fost refăcute de mai mulți ani!

Locurile de joacă, mobilierul, sunt de cea mai bună calitate. Am creat și spații de învățare, care permit diferite experiențe senzoriale, astfel încât în zilele frumoase să poată învăța afară.  

Copiii vor fi fericiți cu noile locuri de joacă iar părinții și cu mine vom fi mai liniștiți pentru că acum copiii sunt în siguranță! 

Succes, tuturor copiilor și tinerilor în noul an școlar! Sunt mândru de rezultatele obținute de elevii noștri la evaluările naționale și la licee, iar aceste rezultate obținute de către elevi împreună cu profesorii lor, ne obligă”, a scris Ciucu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati