Ciucu, în vizită pe teren, pentru a vedea cum se prezintă înainte de recepție o serie de lucrări: Nu mai accept lucrări executate prost

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a fost astăzi în teren, împreună cu specialiștii, pentru a vedea cum se prezintă înainte de recepție o serie de lucrări din Militari, Apusului. ”Nu mai accept lucrări executate prost, făcute de mântuială”, a atras atenția edilul.
De asemenea, Ciucu precizează că a vorbit cu proiectanții ”și de acum înainte punem mai multă materie cenușie (nu la asfalt mă refer) în proiectare, cu ghidajul peisagiștilor și cu amenarea integrată a spațiului public, nu doar parcări și drumuri separat, ci și parcuri, grădini etc. între blocuri.”.
”Unul dintre primele semnale pe care le-am dat din prima lună în care am ajuns în primărie a fost că nu mai accept lucrări executate prost, făcute de mântuială.
Mesajul meu a fost auzit, cele mai multe se prezintă bine. Ce nu este OK, se reface pe cheltuiala firmei de construcții.
Imi pare rău ca am venit târziu la primărie și o parte din lucrări au fost deja făcute, dar au fost făcute direct pe structura anterioară si nimeni nu s-a gândit să reconfigureze situație cu situație străzile pentru a răspunde nevoilor de azi, cu amenajări peisagistice și cu reconfigurare de sensuri unice pentru a face mai multe locuri de parcare fără a lua din spațiul verde.
Am vorbit cu proiectanții și de acum înainte punem mai multă materie cenușie (nu la asfalt mă refer) în proiectare, cu ghidajul peisagiștilor și cu amenarea integrată a spațiului public, nu doar parcări și drumuri separat, ci și parcuri, grădini etc. între blocuri.”, , a scris Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook.

Ciucu: În curând va fi asfaltată strada Aleșd

În plus, edilul de sector spune că oamenii i-au semnalat situația străzii Aleșd, care ”în curând va fi asfaltată”.
”Am fost și în zone căzute, cu străzi care necesită intervenții imediate. Am vrut să văd și ceea ce mai este de făcut, mai ales unde se pot amenja parcări cu dale înierbate și unde mai facem câte un loc de joacă pentru căței și câte un părculeț.
Mulți oameni mi-au semnalat situația străzii Aleșd. Mesajul a fost recepționat, în curând va fi asfaltată după ce, mai întâi, tragem utilitățile.”, a mai spus edilul de sector

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati