Ciucu vrea să achiziționeze servicii de întreţinere de spaţii verzi şi parcuri pe 2 ani, preţ scăzut cu 20%

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că a început o procedură de achiziţie pentru servicii de întreţinere şi amenajare de spaţii verzi şi parcuri. Edilul spune că va fi un contract cadru pe 2 ani şi că a scăzut preţul orientativ cu 20% din valoarea contractului anterior. 

„Am dat drumul la o procedură de achiziţie pentru servicii de întreţinere şi amenajare de spaţii verzi şi parcuri în Sectorul 6. (…) Am făcut procedura mult mai competitivă. Înainte a existat un singur contract, la un preţ foarte mare. Acum am împărţit achiziţia în 6 loturi (!) pentru ca şi firmele de mărime medie, nu doar cele foarte mari, să se poată califica, iar procesul să fie mai competitiv!”, a scris Ciprian Ciucu, marţi, pe Facebook.

Potrivit acestuia, trei loturi sunt pentru întreţinere şi trei pentru amenajare, aferente cartierelor: Crângaşi şi Giuleşti, Militari, respectiv Drumul Taberei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 29 martie

„Am scăzut preţul orientativ cu 20% din valoarea contractului anterior, pentru că acum la Sectorul 6 nu aşteptăm parandărătul… Şi nu va fi un contract cadru pe patru ani, ci doar pe doi ani”, a menţionat Ciprian Ciucu.

El a informat că termenul limită pentru primirea ofertelor este 29 martie.

Potrivit anunţului de pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, valoarea totală estimată a contractului împărţit în şase loturi referitor la servicii de amenajare şi întreţinere a zonelor verzi pe raza Sectorului 6 este între 78.244.275,64 şi 195.610.689,07 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati