CJ Ilfov a dat startul programărilor pentru campania „𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃, 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗼𝗰𝗵𝗶𝗶 𝘁𝗮̆𝗶” în Vidra

Consiliul Județean Ilfov a dat startul programărilor pentru campania „𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃, 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗼𝗰𝗵𝗶𝗶 𝘁𝗮̆𝗶” în localitatea Vidra. Vidra este cea de-a doua localitate din Ilfov în care va staționa caravana Lensa, în cadrul proiectului ”Ilfov, prin ochii tăi”, începând cu data de 17 iulie.
  • ”De astăzi, vă puteți programa pentru consultații optometrice gratuite pentru această localitate”, arată sursa citată. 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗮̆𝗿𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗩𝗶𝗱𝗿𝗮: 𝟬𝟳𝟱𝟱 𝟭𝟬𝟰 𝟱𝟰𝟭
Aseară, o echipă a Consiliului Județean Ilfov, însoțită de primarul localității, Marian Tudor, și mai mulți funcționari din primărie, a împărțit pliante oamenilor și le-a explicat condițiile de înscriere în programul ,,Ilfov, prin ochii tăi”, care se va desfășura în 𝗩𝗶𝗱𝗿𝗮 𝗶̂𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝟭𝟳-𝟮𝟴 𝗶𝘂𝗹𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯.
  • Campania este în curs în Jilava și continuă cu ultima săptămână (10-14 iulie 2023), cu mențiunea că pentru această localitate nu se mai pot înregistra programări, nemaifiind niciun loc disponibil.
Programul se adresează persoanelor de peste 18 ani, cu reședința în Ilfov, care fac parte din următoarele categorii:
– persoane cu dizabiltati (certificat handicap);
– persoane cu ajutor social sau șomaj;
– persoane care trăiesc doar din pensia de urmaș;
-venit cumulat per membru de familie maximum 2500 lei;
-familii monoparentale cu venit de maximum 2500 lei per membru de familie;
-familii cu mai mult de doi copii cu venit de maximum 2500 lei per membru de familie;
– pensionari cu pensie de maximum 2.500 de lei.
-persoane lipsite de locuinte si adapost.
Ochelarii vor fi gata în aproximativ două săptămâni și vor fi livrați în numele beneficiarului, la adresa Primăriei Vidra, de unde vor putea fi ridicați.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati