CJ Ilfov a lansat platforma produsinilfov.ro

Consiliul Judeţean Ilfov a lansat un agregator, unde se pot înscrie toţi producătorii de alimente (fructe, legume, conserve, dulciuri, carne, ouă, lapte, miere) şi de flori din judeţ, cu o singură condiţie: să aibă un atestat de producător. Înscrierea se face gratuit, accesând link-ul https://produsinilfov.ro/vreau-sa-vand/.

Platforma lansată de CJ Ilfov îi ajută pe cei care vor să îşi vândă produsele mai uşor şi pe cei care vor să cumpere. Şi cei care vor să cumpere, se pot înscrie pe site accesând link-ul https://produsinilfov.ro/vreau-sa-cumpar/, astfel încât anunţul lor să ajungă rapid la producătorii locali.

Platforma produsinilfov.ro a fost creată special pentru a sprijini producătorii locali să îşi vândă mai uşor produsele, nu doar în judeţ, ci şi în Bucureşti şi restul ţării. Cumpărătorii pot găsi astfel mai uşor alimente tradiţionale, artizanele, sănătoase şi gustoase şi sprijină în acest fel şi comunitatea locală.

Atenţie: plata nu se face pe site. Agregatorul https://produsinilfov.ro/ intermediază relaţia dintre producători şi cumpărători, ei doi stabilind ulterior detaliile privind livrarea şi plata.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati