CJ Ilfov a trimis medicilor de familie din judeţ mănuşi de protecţie şi dezinfectant

Consiliul Judeţean Ilfov a trimis medicilor de familie din judeţ 163.000 de mănuşi de protecţie şi 163 de litri de dezinfectant.

Luna trecută Consiliul Judeţean a trimis celor 163 de medici de familie din Ilfov combinezoane, viziere, dezinfectanţi şi măşti de protecţie.

Ruxandra Smedoiu, medic de familie: ‘Aveam o cutie cu măşti care erau mucegăite şi a fost o salvare când am văzut măştile, a fost o mare bucurie pentru noi.’

Medicii de familie spun că măsurile de protecţie împotriva COVID-19 sunt necesare şi după relaxarea restricţiilor: ‘Continuăm să menţinem măsurile de protecţie, atât pentru noi, cât şi pentru pacienţi. Datorită acestor măsuri pe care le-am luat, ne simţim în siguranţă. Masca eu cred ca va fi benefică şi afară. Mănuşile… cred că mai degrabă ar fi bine să ne spălăm pe mâini mai des. Copiii, când sunt aglomeraţi într-un loc de joacă, este dificil să îi ţii departe unii de alţii. În primul rând, distanţa socială este extrem de importantă.’, este de părere Aurel Viţelariu.

Medicii de familie din Ilfov au transmis şi un mesaj, înainte de relaxarea măsurilor de restricţie şi ridicarea stării de urgenţă: ‘Relaxare cu răbdare. Pericolul nu a trecut!’

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati