CJ Ilfov alocă peste 8 milioane de lei în plus pentru spitale

Consiliul Judeţean Ilfov a aprobat o suplimentare de 8.433.434 lei pentru Spitalul Judeţean Ilfov şi Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea.

– Spitalul Judeţean Ilfov va primi în plus 5 780 000 lei pentru lucrări de amenajare – zona administrativă, parcare, alei, iluminat, aparatură medicală (ecograf, electrocauter, echipamente extindere reţea fluide medicale) şi pentru achiziţia de materiale necesare în perioada în care spitalul funcţionează ca şi unitate suport COVID 19 (dezinfectanţi, echipamente de protecţie, materiale de curăţenie).

Și Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea primește 2 653 434 lei pentru aparatură medicală (computer tomograf ultrapeformant, EKG, aparat de radiologie, ventilatoare, monitoare, injectomate) şi materiale sanitare necesare în pandemia de COVID 19.

Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov: „Mi-am început mandatul în 2012 prin investiţii în sănătate şi educaţie. Îmi închei cel de-al doilea mandat cu investiţii în sănătate şi în infrastructura mare.”

CJ Ilfov a mai alocat, în trecut, 9 milioane de lei pentru diminuarea efectelor pandemiei de COVID, pentru instituţiile din subordine, dar şi pentru medici de familie, medici stomatologi, medici stomatologi şi poliţişti.

Consiliul Judeţean Ilfov a depus la Ministerul Fondurilor Europene proiecte de finanţare pentru spitalele din subordine (Spitalul de Psihiatrie „Eftimie Diamandescu”, din Bălăceanca, Spitalul de Ginecologie şi Obstetrică Buftea, Spitalul Judeţean de Urgenţă ), pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati