CJ Ilfov: Apa potabilă livrată prin sistemul public al localității Mogoșoaia îndeplinește parametrii de calitate

0
208

Apa potabilă livrată prin sistemul public al localității Mogoșoaia îndeplinește parametrii de calitate și standardele prevăzute pentru sănătatea publică, fiind astfel utilizabilă pentru consum, anunță Consiliul Județean Ilfov.

La inceputul lunii aprilie, Apă Ilfov a pus în funcțiune o noua stație de tratare a apei potabile, la Gospodaria de Apă nr. 2 a localității Mogoșoaia, prevazută cu un sistem performant de filtrare și clorinare. 

„Odată cu punerea în funcțiune a noii stații de tratare, a existat posibilitatea ca la primul contact cu apa să apară senzația de „apă uleioasă” așa cum reclamă recent o parte dintre utilizatorii serviciului, această senzație fiind generată tocmai de lipsa sărurilor de calciu și magneziu, care în mod normal ar fi reacționat mai rapid cu compușii din săpun sau detergenți si ar fi fost necesar un timp de clătire mai scurt.

Pentru o informare permanentă, puteți accesa site-ul www.acilfov.ro. La secțiunea Servicii – Calitatea Apei pot fi consultate cele mai recente buletine de analiză a calității apei potabile distribuite în localitatea Mogoșoaia”, spune CJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.