CJ Ilfov: Complex recreativ cu terenuri de minisport şi piste de biciclete, în Domneşti

Un complex recreativ cu terenuri de minisport şi piste de biciclete va fi realizat, pe un perimetru de 30.000 de metri pătraţi, în Domneşti, cu peste 15 milioane de lei, după ce Consiliul Judeţean (CJ) Ilfov a adoptat un proiect de hotărâre în acest sens.

Actul normativ prevede asocierea dintre Consiliul Judeţean Ilfov şi Consiliul Local Domneşti, valoarea totală a contractului de asociere fiind de aproape 15,5 milioane de lei

. Din această sumă, contribuţia CJ Ilfov se ridică la 13.944.757,72 de lei, iar cea a Consiliului Local Domneşti la 1.549.417,52 de lei, iar termenul de execuţie pentru proiect de 14 luni.

Proiectul va cuprinde piste de biciclete, zonă pentru comerţ exterior, perimetru pentru desfăşurarea activităţilor cultural-artistice cu scenă şi clădire administrativă, nu mai puţin de trei terenuri de minisport – baschet, fotbal, tenis – cu nocturnă, loc de joacă pentru copii, alei, parc pentru skateboard, aparate pentru practicarea fitness-ului în aer liber, locuri de parcare şi spaţii verzi amenajate pe 13.000 de metri pătraţi.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati