CJ Ilfov: Consultare publică cu privire la dotarea stațiilor de transport public. Chestionar cu o durată medie de cca. 5 minute

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) pregătește un proiect-pilot ce vizează îmbunătățirea timpului de așteptare în stațiile de transport public la nivelul regiunii București-Ilfov, transmite CJ Ilfov pe pagina de Facebook.

  • Astfel, pe stâlpul de identificare sau pe adăpostul modular al fiecărei stații va fi amplasat un cod QR unic, care, la scanare, va deschide o pagină web cu informații de interes general (durata estimată până la sosirea următorului vehicul în acea stație, denumirea stației, data și ora, informații meteo).

”Pentru a ne asigura că această inițiativă răspunde nevoilor reale ale călătorilor și pentru a colecta propunerile publicului, vă invităm să completați un chestionar cu o durată medie de cca. 5 minute, în care cei interesați pot menționa ce informații ar fi util să fie disponibile la accesarea codului QR.”, completează sursa citată.

Rezultatele obținute astfel vor contribui la creșterea atractivității serviciului de transport public, adaptat nevoilor reale de mobilitate ale locuitorilor din întreaga regiune București-Ilfov.

Termenul limită pentru completarea chestionarului este 22 noiembrie 2024.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati