CJ Ilfov continuă campania ”Ilfov fără țânțari” cu tratamente terestre

De luni, 1 Iulie 2024, Consiliul Județean Ilfov, prin intermediul Serviciului Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov va acționa din nou, cu tratamente terestre, in toate localitățile din Ilfov.
  • Acțiunile continuă ca urmare a solicitărilor primite din partea Unităților Administrativ-Teritoriale pentru dublarea actiunilor terestre în combaterea țânțarilor adulți.
𝐃𝐄 𝐂𝐄? 𝐈̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐩𝐥𝐨𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐫𝐞𝐩𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐜𝐚̆𝐥𝐝𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐛𝐫𝐮𝐬̦𝐭𝐞 𝐞𝐱𝐜𝐞𝐬𝐢𝐯𝐞, 𝐬-𝐚 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐮𝐧 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐢𝐜𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐢𝐧𝐬𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭 .
  • Conform planului, Consiliul Județean Ilfov asigură finanțarea necesară, iar Serviciul Județean de Dezinsecție execută efectiv acțiunile. Administrațiile locale din județ desemnează un responsabil pentru monitorizarea și buna desfășurare a dezinsecției, comunicând detaliile la nivel local.
Localitățile programate pentru 1 iulie începând cu ora 22:00:
  • Balotești, Ciolpani, Corbeanca, Dascălu, Grădiștea, Gruiu, Moara Vlăsiei, Nuci, Otopeni, Periș, Snagov, Ștefăneștii de Jos, Tunari
Tratamentele, care se vor desfășura în funcție de condițiile meteorologice, folosesc insecticidul STING în doză de 30 ml/ha. Fiecare vehicul este dotat cu GPS și poate fi urmărit în timp real pe o hartă interactivă, disponibilă pe pagina de Facebook a Serviciului Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati