CJ Ilfov l-a dat în judecată pe administratorul special al companiei Eco Igienizare

Consiliul Județean Ilfov l-a acționat în instanță pe administratorul special al CM Eco Igienizare, Bogdan Pascu, după ce acesta din urmă a susținut public că în mai multe localități din vecinătatea Capitalei nu se aplică tratamente împotriva țânțarilor și că insectele, după ce se înmulțesc, migrează în București, a scris, pe Facebook președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

„Serviciul Judeţean de Dezinsecţie şi Ecologizare Mediu Ilfov a demarat acţiunile de combatere a țânțarilor cu aproximativ două luni înainte ca tratamentele să fie aplicate şi în Capitală. Până în prezent, s-au făcut patru acțiuni de dezinsecție terestră și una din avion. 

  • Consiliul Județean Ilfov l-a somat pe Bogdan Pascu să își ceară scuze public pentru afirmațiile făcute, lucru pe care nu l-a făcut. Drept urmare, am decis să cerem în instanță despăgubiri în valoare de 25.000 de lei. Consider că afirmațiile lui Bogdan Pascu au adus un prejudiciu de imagine instituției pe care o conduc. 

 

  • Toți banii vor fi donați Centrului de Reabilitare și Salvare a Animalelor Sălbatice Fundaţia Visul Luanei din Popești Leordeni, județul Ilfov. Acest centru este locul în care mii de suflete primesc, anual, o a doua șansă. La viață și la libertate. În acest loc sunt tratate în momentul de față aproximativ 200 de animale sălbatice mici: arici, vulpi, căprioare, pescăruși, porumbei, țestoase și multe altele. Toate sunt victime ale unor accidente, iar după ce sunt tratate și vindecate, se întorc în natură. 

Luana a avut un vis. Să salveze toate animalele și să ajute mediul înconjurător să se dezvolte într-un mod armonios. Ana-Lucia Udrescu, alintată Luana, a murit acum șapte ani, în urma unui incendiu. Era medic veterinar la început de drum. Luana nu mai e, dar visul ei e dus mai departe în fiecare zi de echipa Centrului de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice. Consider că este important să susținem financiar adăposturile și centrele din județul nostru care pun pe primul loc viața animalului în suferință”, a scris Thuma.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati